MASO ZE ŽRALOKA S JEMNOU OMÁČKOU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY LOSOS EXOTICKÉ / 




INGREDIENCE: 400g žraloka, 4 stroužky česneku, 2 lžíce másla, 2 lžíce oleje, sůl. Omáčka: 1 lžíce másla,3 lžíce hl. mouky, 2 dl šlehačky (nebo mléka), bílé víno dle chuti, žloutek a sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Porce žraloka osolíme, posypeme nadrobno nasekaným česnekem, po jedné straně pomoučníme a osmáhneme na pánvi ve směsi rozpuštěného másla s olejem. Do rozpuštěného másla na pánvi přidáme hl. mouku a uděláme světlou jíšku, do které vlijeme šlehačku, stále mícháme a pomalu přiléváme víno. Omáčka nemá být příliš hustá. Do odstavené vychladlé omáčky vmícháme čerstvý žloutek. Nemáme-li žloutek, lze ho nahradit i kari kořením, omáčku krásně zažlutí.



MASO ZE ŽRALOKA S JEMNOU OMÁČKOU MASO ZE ŽRALOKA S JEMNOU OMÁČKOU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1399 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz